Mässa

Hej hopp! Har inte haft tid att varken pyssla eller göra något vettigt inlägg! Har bara snabbt kikat runt på andras bloggar. Har sett så mycket fint! Kolla in några av mina länkar så får ni se själv!

Nu håller jag på att packa min lilla väska, alltid lika jobbigt när man ska åka bort. Vad ska man ta med sig? - blir det kallt eller varmt - jag har inget som passar....ja man kan hålla på hur länge som helst. Min GI går det lite si så där med men motionen fortsätter jag med. Långpromenader, stavgång och i går sprang jag till och med. 

Nog om detta!!!! Vart är det då jag ska fara??? Jo till Stockholm och Formex-mässan. Det ska bli jättekul! Är dock första gången som jag är borta från lill pojken så det är lite mixade känslor just nu. Kommer hem på söndag så det är ju inte allt för länge. (intalar jag mig) 

Vad ska jag då göra på Formex-mässan? Ja det får ni kanske se lite senare!?!?! Återkommer med nyheter efter helgen! (PS Det är jag och pyssellotta som åker och det har givetvis med kort och scrapbookning att göra!!!)

Blogg och Träning

Ja inte har jag något nytt kort att visa, funderar på om man skulle pröva att göra en LO?!!?...hm...det kan ju vara kul att prova i alla fall. Ska leta rätt på några kort och sen så.
Har tagit bort min förklarande text till en del av mina länkar eftersom jag inte alltid hinner med (eller glömmer) att skirva några ord om länken. Nog om detta!

Jag har ju börjat mitt nya liv som det alltid heter! Jag tränar och äter lite GI-mat och så. Började i måndags och har faktiskt gjort en del GI-rätter, gått stavgång 3 mornar tidigt,runt 7-snåret eftersom jag då hinner med en runda innan guben måste på jobbet. Vad gjorde vi då i går kväll? Jo vi grillade grillspett med smör och smarrig potatis och såser.Mums. Man måste ju få synda lite i bland!!! Idag har jag varit ute och gått i över 2 timmar med barnvagn och vad händer då?! (Observera att det var stavgång på morgonen också) Jag blir supertrött runt middagstid och då far vi och köper oxfile pizza! Snacka om att det var gott. Så var det med den nyttiga veckan!

Ska dock försöka lägga mig lite tidigare idag så jag säger godnatt! 

Utmaning

Ja det är inte lätt för en annan att skicka vidare utmaningen till 5 personer, de flesta är ju redan tagen eller har blivit det flera gånger. Sedan så känner jag inte så många som har en egen blogg och det är väl lite vitsen med det hela vad jag förstår. Men efter mycket funderade så har jag kommit fram till följande personer som jag vill "tagga" eftersom de är underbara kortmakare allihop. Är ständigt in på deras bloggar för att bara beundra....tycker nog att mitt pysslande blir lite lidande eftersom jag ibland hellre sitter vid datorn och kollar in deras alster i stället för att göra egna!!!

Pyssellotta
 -gör jättefina kort med otroligt fina detaljer, kär vän och kompanjon!
Pysselrutan -ny bloggare som gör många och fina kort!  
Cards of Maria -härliga tekniker med roliga motiv och upplägg på korten!  
Tove  -Jättemysiga och härliga kort.   
Lisa - härliga färger och underbara kort!

Nu må jag gå och natta mig så jag orkar upp vid fem snåret när lillgrabben vaknar! Sov gott.


Till en vän

Här kommer det kort som jag gjort i utmaningen! Skickar det till min barndomskamrat som numera bor i Norge. Det är liksom hennes tema - kossor. Vet inte hur många gånger som jag gav henne porslinskossor etc när vi var små. Saknar dig så här kommer en liten ko-hälsning från mig: MUUUUU!!!!!!!!!


Till en vän

Tagen


Jag har blivit tagen jag!

Tagen

Jag har blivit tagen av  Susanne, tack så mycket för det! Jättekul - första gången jag blir tagen så jag vet knappt hur det går till!?

Jag ska tydligen skicka ett kort till en person utan någon särskild anledning inom 7 dagar. Sedan ska jag skicka utmaningen vidare till fem stycken. Jag ska ta och börja knåpa på ett litet kort så att jag håller tidsfristen - och - nu blir det ett nytt stämpelmotiv! Jag återkommer om vilka fem som jag skickar vidare till - ska klura lite på det......

Inspirerad

Har gått och haft ett jättesug efter att pyssla hela dagen! Tycker det är så roligt att se att det är en del som hittar hit till min lilla blog. Fick se att jag fanns med på kortifokus blogg - vad kul och tack för det!

Jag fått hem lite nytt papper som jag funderat lite på. Tänkte jag skulle göra ett bröllopskort av ett jättefint papper jag har och det skulle gå i brunt och vinrött för ovanlighetens skull. Så här blev det:

Dvs det blev ett blå-prickigt kort i stället med det underbara biet. Jag ska försöka att göra kort med andra stämplar men jag gillar verkligen att färglägga och använda lilla biet!! (Bröllopskortet får vänta tills jag kommer på något bättre).


Blå-prickig

Blå-prickig

Skissutmaning

Hej hopp! Har återvänt från minisemestern som var väldigt trevlig men ganska jobbig. Det är tröttsamt att åka bil så långt (ca 25 mil) och sedan ha två busiga små-killar som springer runt runt. Huset vi hyrde var dock toppen för dom, inte så mycket att förstöra, stora ytor att springa/krypa på och härlig alltan.

Här är mitt bidrag.................... Jag tror att det är ok att lägga ut det nu, har inte fått något mail från dom än men här är bidraget i alla fall. Scanningen blev lite dålig då jag gjorde kortet ganska tjockt-i flera lager. Har använt 3-D lack på blommorna, bokstäverna och rosetten vilket inte riktigt synns. Har också använt metall-chalks lite här och var på kortet så att det "skimrar" lite. Jaja.....jag blev inte helt nöjd med kortet - men det var roligt att göra efter en skiss.


Skissutmaning

Skiss #12

Här kommer en bild på skissutmaningen från http://kortifokus.blogg.se 

Skiss #12

Skissutmaning

Japp då var det klart - mitt första bidrag till en skisstävling på (http://kortifokus.blogg.se )är gjord, har precis skickat iväg den till kortifokus, en insprationsblogg. Vet inte om mitt bidrag hamnar där men efter den 17:e så ska jag lägga ut kortet på min blogg i alla fall.

I övrigt så har jag inte hunnit pysslat så mycket, nu ikväll ska jag packa då jag och Pyssellotta ska ta med oss små-grabbarna och fara på minisemester i två dagar. Ska hälsa på min mormor o morfar också som bor i närheten där vi ska bo. Det ska bli kul, hoppas på fint väder så att vi kan vara ute mycket! Hmmm-ska man ta med sig lite pysselgrejer måntro.........hmm........kanske........inte..?!

Brev-kille

Har varit och jobbat nu på kvällen så jag har inte hunnit pysslat något som jag tänkt. Trodde jag skulle jobba hemifrån lite under dagen medans V sov men ki fick jag. Han sov mindre än en timme på förmiddagen, han som senaste tiden har sovit två gånger per dag och ca en till två timmar i stöten.

Hittade dock ett litet kort som jag inte laddat upp tidigare, fortsatte med min brev iden och tänkte att jag skulle göra ett lite mer "killigt" kort. Älskar papperet och stämpeln. Har gjort lite ränder på byxorna också för skojs skull. Tänkte nu att jag skulle vara med i en skiss-tävling för första gången - om jag hinner?! Ska vara klart den 17:e så vi får se.....


Brev-kille

Inget pysslande!

Nu har det varit dåligt med pysslandet! Har dock fått lite nya grejor som jag beställt - framförallt baziller som jag haft helt slut på. Ska se vad jag kan åstadkomma närmaste dagarna?! I dag har jag försökt att städa lite emellan blöjbyte och buslekar! Vi ska träffas vi i vår föräldragrupp hos oss imorgon - hoppas det är skapligt väder så man kan vara ute?! Antagligen inte med min tur, men man får se det possitiva - det blir städat istället.

Har suttit och kikat runt på olika bloggar - halleluleja vad mycket fint det finns! Blir inspirerad att sätta mig en stund men klockan börjar bli lite väl mycket. Lillkillen lär nog vakna tidigt i morgon. Han har förresten kört mycket bil de senaste dagarna vilket resulterat  i att han också gör "brum-ljud" när han sover!!! Underbart !

Sov gott!


Tårta

Här fick Victor ett jättehärligt kort av Nils (www.pyssellotta.blogg.se) , jag bara älskar färgsättningen och.....ja hela kortet var superb!. Tusen tack för det samt presenten- Victor "kastar" tågrälsen förbrilt!

Tårta

1 år

Födelsedagsfirande det har varit hela dagen! Victor fyller 1 år idag, hurra hurra! Här kommer ett kort från Victors faster med familj! Jättefint kort, och Victor blev superglad för den nya bilen! Ska visa några fina kort sedan på en mycket glad kille!

1 år

Glader

Här är Victor i ett lite mera vaket tillstånd. På färd att gå ut med sleven i högsta hugg. Victor fyller ett år i morgon så då ska vi fira hela dagen. Ska baka lite tårta i kväll för han måste ju få smaka lite gräddtårta....mums.


Glader

Trött kille

Satt och tittade på lite kort i går kväll och började så smått lägga över lite kort på vår nya dator. Hittade det här roliga kortet på en trött liten kille....

Trött kille

Soffan

Här kommer två beställningskort som jag gjort. Det är två tjejer som fyller år samma dag faktiskt och de är båda kompisar så jag var tvungen att försöka göra lite olika kort till dom. Hoppas de blir nöjda och jag säger bara Hipp, hipp hurra!!!!


Soffan

18 år

18 år

Rosa bi

Ett riktigt rosa kort det här. Återigen den vackra blomman och ett underbart rosa-mönstrat papper från serien "blush" från tillverkare som jag inte kommer ihåg. Har stämplat bakrundspapperet med brunt men det blev då rosa vilket blev riktigt bra.

Rosa bi

Sjöjungfru

Började att färglägga sjöjungfrun och det är glitter på fjällen som inte riktigt syns på bilden. Hade en idé hur kortet skulle se ut men hade inga papper som passade. Fick sedan låna lite papper av pyssellotta så då blev resultatet så här. Det var en tjej som ska börja plugga till lärare som fick kortet tror jag. (ett beställningskort som jag höll på att glömma bort att göra!)

Sjöjungfru

Svampar med posten



Svampar med posten


Försökte mig på att göra ett brev! Blev lite konstigt ska testa några fler varianter.

Bi pojke

Bi pojke

Ytterligare ett bi. Kom på att jag skulle börja "kladda" lite på kortet vilket jag också gjorde, ska företställa....ja det vet jag inte och jag ritade dem när det var mörkt sent på småtimmarna!!! Gillar dock blomman jag stansat ut hos en pysselkompis. Jag nämner inga namn för hon tordes inte tala om för mig att hon köpt en revolution!?!

Gult bi

Fick lite nya stämplar förut och har äntligen satt ihop några av dem. Här är det underbara biet, riktigt roligt att färglägga. Det ljusa bakom ska föreställa en gadd, eller något sådant. Har färglagt med Manga-pennor och Tilda pennor.

Gult bi

Ett kort helt enkelt


Ett kort helt enkelt

Det här snodde jag i hop igår kväll, kändes inte bra men lägger ut det i alla fall!

Pysseldags!

Ja nu var det ett tag sedan jag uppdaterade bloggen! Pyssellotta har dock varit snäll och fixat till min sida lite. Jag har ju till och med en egen slide-show nu!!! Tusen tack lotta!

Har faktiskt varit lite produktiv den senaste tiden efter en kortare semestertripp. Återkommer med lite information och bilder om den senare. Har ikväll fixat min nya scanner så här kommer ett gäng bilder:

RSS 2.0