Mellandagsrean tjuvstartar

Till butiken: Brunkullan Scrap & Card (klicka här!)

image92


Skynda fynda!

Mvh Sara

Skissutmaning

Hej hopp nu blev jag glad!!!

Jag skickade in ett litet bidrag till en skissutmaning på swe scrapbook v.50 och vips så har de lagt ut mitt bidrag där. Hade tänkt att göra en LO för jag gillade verkligen skissen men jag hade inget kort som "kändes" rätt så det blev ett julkort istället. Här nedan följer mitt bidrag......................

Skissutmaning


.........................och här är skissen:

Skissutmaning v50

Passa på att kolla in testpanelen hos swe scrapbook som provar papper, stämplar och mycket annat material från vår butik Brunkullan Scrap & Card! De har gjort ett fantastiskt jobb!

Julkort

Jag har suttit och pysslat lite framför TV:n i kväll och kände att jag hade lite julkort kvar att göra. Här är Tilda med krans som är sååå gullig och framför allt rolig att färglägga. Jag har embossat henne innan jag målade men det syns inte riktigt. Hela kortet glittrar i verkligheten och på blommorna är det glitter också. Papper - Crate Paper och sedan har jag dekorerat lite med organzaband. Tja i övrigt så blev det inte mer än ett kort i kväll. Har ju kikat på "The Pirates of Carribian" som är riktigt spännande och bra och då kan man inte göra så många kort. 


Julkort

Tänk nu är det bara ca en vecka kvar till jul!!!! Det ska bli så kul för det är egentligen första julen då Victor är lite mer medveten om saker och ting (han är 1 år och ca 4 mån) Vi ska även ha julgran här hemma för första gången och i morgon är det tänkt att den ska "upp". Så det är väl dags att gå och lägga sig så man orkar ut och hugga en julgran!!

Godnatt!

Bokmärke

Bokmärke

RSS 2.0