Julkort

Här kommer två julkort som jag gjorde i går, håller för fullt på att göra julkort till nästa helg då vi ska stå på Jamtlis julmarknad! Det ska bli jättekul! Har använt mig av stämpel från Heindesign och den är ju bara så söt!!!
Har färglagt med Promarker pennor och lagt detaljer med Sakura glitter pennor i berry red och silver. Det syns inte riktigt på bilden men det glittrar för fullt! Papper från MME och BG på det andra. Väldigt enkla men det gick fort!


Snögubbe2

Snögubbe1

Nu ska jag sätta mig med Websterspapperen som ÄNTLIGEN kom in i butiken idag! Hurra - det var på tiden!
Fler julkort ska det bli....eller rättare sagt det MÅSTE det bli.

Förkyld

Dras med en rejäl förkylning som aldrig verkar vilja släppa! Blir tokig snart......... Fullt upp på jobbet, i webbutiken och vi har massor som vi ska göra inför julmarknaden på Jamtli nästa helg. Jagh har lyckats få till endast 5 julkort! Det går ju inte riktigt ihop då vi ska stå i dagarna tre!!! Bara man känner sig lite piggare så kanske det lossnar och jag bara sprutar ut julkort.(?)

Ska lägga in lite nya kort som jag gjorde under vår "pyssle-mara" i morgon. Har inte hunnit tagit någon bild än. Jag gjorde en skiss-utmaning så då var jag ju tvungen att göra ett exempel på det och så gjorde jag ett julkort med lite inspiration från Ingrid. Tack för att du har så fina ideér på kort - jag blev mycket inspirerad!

Har fått en fråga om länken till dopklänningen.....här kommer den: stampington Hoppas ni hittar några fina mallar!!!

Ett litet julkort!

Julkort 3

Här kommer mitt första julkort! Har färglagt med akvareller men ansiketet blev en ANING för mörkt och kladdigt. Började kladda på för mycket färg och då skulle jag föröska "rädda" det hela med att slänga på vatten och ta bort färg ....inte nog med det .....då tog jag fram min metallic chalks och började tok-kladda med den på kinderna. Ja, ja man lär väl sig något utav det och så här blev resultatet.

Nu ska jag slänga mig i duschen för jag och min kära sambo är själva i kväll och då ska vi passa på att gå ut och äta en god bit mat och bara mysa! Hoppas att lille Victor har det bra.....jag måste nog ringa...nä....jo....nä jag har lovat mig själv att det ska jag inte!!!

I morgon är det förresten dags för mara - det ska bli såå kul. Ser fram emot att få göra lite fler julkort! Nä ...dags att göra sig i ordning för en kväll på stan!!!

Dopkort till FilippaHär kommer ett litet beställningskort till en liten tjej som ska döpas.
Papper från MME - Friends Floral och Tiny dots. Alfabet - Moxie, med 3D-lack på.
Band - Organza med kant.


Framsida liten

Stämpel - Magnolia

Insida liten

Baksida liten

Jag har använt både bak och framsida på båda papperen. Det blommiga har en
beigefärgad baksida medans det prickiga papperet har en röd baksida. Bokstäverna
är utstansade från den röda baksidan. Har chalkat runt hela kortet med Chestnut Roan.
Mallen har jag tagit från en hemsida från USA som har massor med mallar och det är
säkert flera som känner igen den. 
 
Det här var ett jätteroligt kort att göra så jag kommer garanterat att göra flera! Sedan så
bara älskar jag detta papper.....så hima fint och roligt att använda. 

BRUNKULLAN Scrap & Card - REAR!

image74

I onsdags ikväll invigde vi den fysiska butiken här i Östersund och vi vill tacka alla som kom och förgyllde vår premiär! Vi hade då en hel massa erbjudanden i butiken som vi nu även erbjuder i webshoppen till er alla runtom i vårt avlånga land. Vi reserverar oss för slutförsäljning - så skynda in och fynda: http://www.brunkullan.se.

BESÖK BUTIKEN I ÖSTERSUND
Vill du också besöka Brunkullan Scrap & Card i "verkligheten" och shoppa loss i vår fysiska butik? Från och med den 7 november 2007 kommer vi att ha fasta öppettider i butiken:
Onsdagar 18-20
Lördagar 12-16
Hitta hit? Vi håller till på Norra Gröngatan 9A, bakom gamla fd Mitthögskolan och huset bredvid Norra skolan.FRAKTINFO
Nu har vi fått ordning på det tekniska som rör uträkningen av frakt och detta innebär att du som kund direkt får besked om vilken frakt som tillkommer till din order. Frakten räknas efter vikt och storlek - allt enligt postens portotabell för brav och paket. Vi har en maxfrakt på 39 kr (det enda som vi undantagit och där maxfrakten ej gäller är på tex verktyget Cuttlebug och liknande produkter).

Hälsningar Sara

Grattis Helene!

Grattis Helene 40 år! 


Grattis Helene!

Ett litet beställningskort som jag verkligen har våndats med! Ville absolut använda My Minds Eye papepret i lila men sen var det stopp i hjärnkontoret! Det fick bli en student Magnolia som är lite omgjord - jag tog och målade ränder och prickar och klippte helt sonika av hennes flätor....blev kanske lite konstigt?! Sedan så gjorde jag en del ringar och jag har färglagt papperet lite med en tunn penna i lila för att få lite mer effekt. Tag i creme färg och Moxie alfabet, keepsake brads från Karen Foster.

RSS 2.0