God Jul

Ja nu har även jag lyckats åstadkomma något litet pyssel!? Jag ville göra något "juligt" och gärna med lite orange/rött papper. Har här provat att måla med akvareller på den supergulliga Tilda på paket. Jag passade också på att prova våra nya Chipboardletters som finns i butiken www.brunkullan.se och det här blev resultatet:God Jul


Papper: My Minds Eye, Crate Paper, Bazzill
Stämpel: Magnolia - "Vintriga Tilda på paket"
Färger: Har färglagt med Tilda med akvareller och ansiktet med promarker "Blush" i ansiktet, torrchalks på kinderna och fluid chalks i kanterna på papperen.
Övrigt: Chippboardletter - G, QuicKutz utstansade stjärnor, glitterlim, band - "Diamant-Guld", 3-D kuddar.
Julkulorna har jag klippt till själv.

Nästa projekt blir att göra julpåsar?!

Grattis Patrik!

Här kommer ett beställningskort som jag precis gjort klart....skall levereras i morgon bitti så det var på tiden att jag blev färdig!!! Patrik fyller 40 år och ska få hoppa fallskärm. Då jag inte kände att jag hade tid att varken måla en fallskärm eller ett plan så är det meningen att snörena skall föreställa en del av fallskärmen och med molnen menar jag att han är uppe i luften. (Långsökt eller?!) Har målat tröjan med akvareller och resten med en blandning av akvareller och promarker. (Man måste ju testa!) Färgen på tröjan ser en aninga annorlunda ut i verkligheten - här ser den bara skrikig och jag vet inte vad!) örvigt så är det papper från My Minds Eyes - som är superfina och jätteroliga att jobba med. Kraftiga och dubbelsidiga! Stämpel - Magnolia. 

Patrik

Min första akvarell


Här kommer mitt första försök på att måla med akvareller. Jag har inte hunnit med att göra något roligt kort eller så men det får bli på nästa som jag provar. Visste inte hur jag skulle måla men var då in på Paradise blogg - tack för tipsen om hur man kan måla med akvareller. Vet inte om det blev så himla bra men jag tyckte det var jättekul!

Har fuskat och använt Blush (Promarker-penna) på ansiktet, jag ska även lägga lite torrchalks på kinderna sedan.


Akvarell"Flicka med bok"

Ja nu var det länge sedan jag uppdaterade bloggen!!!! Förra helgen had vi en scrap- och kortmara i dagarna två och detta är vad jag hann med! Vi hade premiär för butiken och mellan allt spring med den och kaffekokningen så blev det i alla fall ett litet kort.
Jag har använt baksidan på några cratepapper, Stämpeln är från Space Age Design som vi säljer i butiken, har "kladdat" dit lite små ringar på fotöljen - fortsatte med det och klippte ur några som jag har satt på 3D-kuddar.
Ja kortet blev lite konstigt men jag hann aldrig sitta någon längre stund och "påta" på med det.

Nu håller jag för fullt på med en receptbok - ska försöka ge mig på akvareller i helgen! Längtar att testa!!!
På måndag kör butiken också igång och vi håller på att ta hem lite nya grejor från USA nu så kika in på Insperationsbloggen - det kommer lite info under helgen!
Prickig

Ja nu var det ett tag sedan jag gjorde något kort. Påbörjade det här i går men det blev inte alls som jag tänkte mig. Det visade sig att jag inte hade något bra papper som matchade färgläggningen på Magnoliastämpeln. Ringarna har jag ritat dit själv........har fått lite nippran på att rita ringar tror jag?! Så färgläggningen blev jag hyfsat nöjd med men kortet blev bara så fel..............hade velat gjort med tuffa ringar och någon häftig blåfärg i bakgrunden! Får göra ett nytt försök sen.......... 

Prickig


P.S Nu är det snart Scrap-och kortmara!!! På lördag kör vi!!! Då ska det i varje fall pysslas hejvilt. Har ett lite större projekt som jag tänkte jobba med då och sen MÅSTE jag bara göra min första LO. Ska även passa på att kolla på hus så det blir nog en hektisk helg!

Ha det bra!

RSS 2.0