En tuff liten kille..............

Här kommer ett litet kort som jag gjorde i går kväll/natt. Var såååååååååå pysselsugen!
Jag bara älskar stämpeln och papperen!!! Har så många ideér på nya kort och annat men
man hinner ingenting!!! Tur att det är pysselmaran nästa helg så då kanske jag får verkställa
några av ideérna!


En tuff liten kille..............

Crate paper, chalks, bazzill, manga-pennor, tags, organza-band med kant och lite vaxad lintråd så klart!

Kolla in våra DT-kort!!!

Ja nu har vi slagit upp portarna till vår inspirationsblogg och våra DT-medlemmar har börjat lägga ut sina första alster. Ni måste bara kika in och kolla vad de gjort - så himla bra......!!!!!

Själv ska jag försöka få till något "hyfsat" under kvällen om jag hinner.

Apan Otto med paket

Apan Otto med paket

Apan Otto med paket

Här kommer ett litet kort som jag gjort nu ikväll med material från Brunkullan Scrap & Card  - min och Lottas nya butik! Jag har använt mig av papper från Crate Paper och stämpeln är från Octoberstamps. Visst är Otto gullig!?!
Har färglagt med Manga -pennor , chalkat på papperskanterna - som vanligt. Jag har även målat mönster på paketen - alltid roligt att lägga till en egen detalj!

Sov Gott!

P.S nu går det snart att kika in på vår inspirationsblogg - Brunkullan Scrap & Card 

Scrap- & kortmara i Östersund

VARMT VÄLKOMMEN TILL ÖSTERSUNDS STÖRSTA SCRAP- OCH KORTMARA HITTILLS  !!!
 

Hejsan!

Vi vill bjuda in alla pysselsugna till en STOR SCRAP- OCH KORTMARA I ÖSTERSUND helgen den 6-7 oktober. Scrapmaran håller alltså på i två dagar (om man vill och  kan) och man får vara med en dag eller båda dagarna och hur många timmar man vill och önskar.

Det blir storslagen premiär (en fanfar!) för Brunkullan Scrap & Card under maran och vi passar på att smygöppna butiken - så alla som kommer till maran kommer att få första tjing på alla spännande öppningserbjudanden som även kommer i webshoppen när den öpnnar den 8 OKTOBER 2007!

Vi kommer också att dema och visa nyheter, bland annat: Cuttlebug, Revolution mm och lotta ut fina priser bland alla deltagare. Vi kommer att visa fina alster från våra underbara designmedlemmar att inspireras av med mera.


Datum: Lördag 6- söndag 7 oktober 2007
Tid: 10-16 båda dagarna
Plats: Ljungen vid Blå center, vägbeskrivning skickas med bekräftelsen
Kostnad: 100 kr för en dag, 150 kr för båda. Fika ingår båda dagarna.
Anmälan: Skicka namn och telefonnummer till brunkullan@gmail.com och ange även vilken dag du önskar delta eller om du vill vara med båda dagarna!
Övrigt: Man får komma och gå som man vill och man kan vara med en dag eller båda - huvudsaken att just Du kommer och gör Brunkullan Scrap & Card´s premiär till en succé!

För mer information besök vår inspirationsblogg (SOM ÖPPNAR NU PÅ LÖRDAG 22 SEPTEMBER!):
http://brunkullan.blogg.se/

Flera företag har gjort förfrågningar att få delta under maran så det är mycket spännande som kommer att erbjudas under dessa två dagar - så mycket varmt välkomna till Er alla!

Mvh Lotta & Sara för Brunkullan Scrap & Card


Alldeles tyst!

Ja nu har det varit tyst på bloggen ett tag! Har inte haft tid att pyssla något alls!!! All tid går år till den nya butiken, städa, laga mat, skola in Victor hos dagmamma, vara sjuk och ja....de flesta vet hur det är!

Lovar jag ska rycka upp mig..har färglagt några nya häftiga stämplar som bara väntar på att få sitta på ett kort. Sedan så fick jag hem helt underbara stämplar från stempelglede härom dagen - ska sätta mig och göra något fin av dem....får bli lite embossing kanske. Jag ha knappt gjort något sånt då jag saknat en fön! Nu har jag en i varje fall....

P.S Håll koll på lördag....då händer det kanske saker!

Nils 1 år

Ja nu var det jättelänge sedan jag uppdaterade bloggen! Har inte haft tid att pyssla så mycket då vi jobbar för fullt med vår nya butik! Ramlade ner lite nya papper i går så i dag har jag knåpat lite. Här är ett födelsedagskort till Nils som fyllde år den 8 sept. Vi ska dit i helgen och hälsa på så det var hög tid att jag fick kortet färdigt.  


Nils 1 år


Stämpeln är från Magnolias senaste klubb-paket. Passar Nils precis  - han älskar att sopa! Mönster papepren är från Basic Grey, ettan har jag klippt ut själv sedan har jag "sytt" runt. Färglagt med Manga pennor och Tilda pennor. Västen har jag klippt ur från ett gult papper och sedan färglagt. Nils har jag textat själv på min nyss inköpta tag-dies!

Födelsedagskort 2

Ja här kommer nu två fördelsedagskort! Jag har varit så sugen på att pyssla senaste tiden men den nya webb-butiken har tagit all tid. Fick klubbpaketet igår så då var jag ju tvungen att testa några. Korten är till två jättegulliga små tjejer som inte fyller år än men jag tror inte att de är in så ofta på min blogg?! Ev. kanske deras föräldrar är det någon enstaka gång men.....jag kände att jag måste uppdatera bloggen lite.Födelsedagskort 2


Har färglagt med Mangapennor och med Tildapennor. Har chalskat med metallfärger som inte framgår av bilden. Paketet som flickan sitter på har jag ritat själv.  Blev lite konstigt men so what - jag var tvungen att prova något nytt!

Födelsedagskort 1

Födelsedagskort 1

Här har jag anänt min "gamla" magnolia stämpel som är helt underbar. Färgerna är lite röd, turkos och rosa. Gillar det prickiga papperet som är ett crate papper. Snören är nya från BG som jag fick på Formex-mässan.

Egen butik!

Förlåt för att det varit så få inlägg och lite pyssel i min blogg men det har varit så mycket att stå i - SPÄNNANDE SAKER SKA NI VETA!

Jag och Lotta (Pyssellotta) kommer nämligen inom en nära framtid slå upp portarna till vår alldeles egna butik - både fysisk och på webben - inom kortmakeri och scrapbooking. Vi har denna helg besökt FORMEX-mässan i Älvsjö och där träffat och knutit värdefulla kontakter med några av Sveriges största leverantörer inom denna underbara hobby.

Formex

Redan nu kan vi börja ge Er lite förhandsinformation om vad ni kan vänta er av vår butik:
* Vi kan med glädje berätta att vi lyckats få ensamrätten till en helt ny stämpelkollektion skapad av en otroligt kreativ och duktig designer
* Vi har lyckats haffa en medlem till vårt designteam (och fler är på G!) som vi är så stolta över att få kalla "våran" - en fantastiskt duktig tjej som kommer att inspirera i massor! Vi söker förresten fler designmedlemmar så om du vill nominera någon kreativ person som du känner eller om du själv känner dig manad så är du/ni välkomna med en "ansökan" till oss på (OBS! tillfällig adress):

brunobrunko@gmail.com
* Vi kommer att kunna erbjuda ett mycket spännande sortiment inom papper, färg, dekorationer
* Vi letar hela tiden efter nya spännande produkter att ta in i vår butik - och vi tar gärna emot tips och önskemål om nya "måste-ha-saker" som ni vill se i vår shop redan nu - maila på adressen ovan.

Huvudet snurrar och magen pirrar - Lotta och jag är så fullproppade med massor av intryck från mässan i Stockholm och vi BARA längtar tills vi kan presentera alla nyheter för Er i vår shop!

Kram SaraRSS 2.0