18 - årsdag!


Här är ett kort som jag gav bort till min brors dotter när hon fyllde 18 år i början på juni!
Jag blev faktiskt riktigt nöjd men hoppas ännu mer att hon blev nöjd med innehållet i kortet?!?!!Har användt mig av de underbara mönsterpapperna från Collage Press, blommor från Prima och rosor med lite glimmermist så klart. Den lila muffinsen är från en vinst i Umeå, tyckte den passade in på kortet. För övrigt så har jag "duttat" en hel del med Pearl Maker - min nya favorit!

Ha det gött i värmen. Själv är jag förkyld men det ska väl snart gå över bara det blir lite svalare ute!

Mera bilder från Umeå...

Utmaningen här var att göra en egen tolkning efter en skiss.Brunkullan Scrap & Cards kit-utmaning, kortkategorin.

Hoppas alla haft en trevlig midsommar!

Pysselträff i Umeå 23-24 maj

Häpna och hör  - jag har varit på pysselträff och bara pysslat en hel helg! Först av allt - superduper bra ordnat av tjejerna i Umeå - Wih och Madde!Tack för en trevlig helg - jag kommer nästa gång!

Sedan så måste jag säga att jag hade riktigt trevlig med Gunilla - mitt ressällskap och Hanna som satt bredvid oss och pysslade under helgen. Vi var också väldigt flitiga - när vi kunde koncentrera oss vill säga?!??!?!! Ni förstår vad jag menar!( hehe)

Åhhh jag höll på glömma - (inte!) - jag fick också tillfälla att träffa båda Wih och Tettiz som är DT hos oss. Vilka underbara tjejer det är. Första gången jag träffade Tettiz och hon var så go och glad som man föreställt sig. Kul att äntligen få träffas IRL! Det ska bli fler gånger och med fler i DT gänget får jag hoppas!

Nu över till vad jag gjorde i två dagar! Tja.....jag fick till 5 st alster och det tycker jag var kanon! Först ut är ett enkelt kort som jag gjorde på "fem röda" innan inlämning och med det som jag lade ner minst tid på vann jag ett 2:a pris. Tror det var papperet som gjorde det.
Sedan så gjorde jag ett kort till mor - en av utmaningarna under helgen. Vann inget så klart men jag hade roligt när jag gjorde det!Det var allt för nu men laddar snart upp de andra också.......

RSS 2.0