Örnsköldsvik

Nu har Brunkullan Scrap & Card tillika jag och Lotta varit i Örnsköldsvik i helgen. Det var en stor pysselträff där och vi hade givetvis butiken på plats. STORT TACK till arrangörerna som gjorde ett kanon jobb!

Sedan så fanns det också lite tid för pyssel - åka så långt då måste man få pyssla lite också?!. Sagt och gjort så precis på klockslaget för inlämning blev jag klar med mitt bidrag till en av tävlingarna under lördagen. Vem tror ni vann!!?!?!?! - jo lilla jag!!!!!  Tack till er som röstade på mig - jag blev verkligen jätteglad och peppad till att göra ännu fler LOs. Här är mitt bidrag - (var tvungen att lägga med lite av bakrunden också eftersom jag fotat LO:n så snett.)


Victor 2

Papper - bazzill - brunt, Webster (har använt både fram och baksida på samma papper). Har chalkat runt alla kanter, klippte ur blomman och sen har jag rivit lite snett i papperet. Brads i blommorna - Bo Bunny (mina nya favoriter) Fjärilen är från Rev, stickers - Pink Paislee och "Ögonblick" har jag textat och använt en chipboard som jag färglagt i samma färg.

Försenad LO

Här kommer en LO på min son Victor som jag gjorde på Morkarla - träffen. Har inte tagit kort på den förrens nu - så här kommer den. Hade lite tidspress när vi var där så egentligen skulle jag göra lite mer grejor på den men nu fick den bli så här (tillsvidare) Rouge de Garange papperet är egentligen det enda som behövs!

Victor 1

Bengt i paket!

När de nya stämplarna från October Stamps damp ner i brevlådan så var jag bara tvungen att skrida till verket. Ett litet beställningskort till en som fyllde 50 år. Skulle laddat upp det tidigare men bloggen har varit omöjlig att komma in på!

Bengt i paket

Lite knappar, promarkers, diesel och chalks - i all enkelhet!


RSS 2.0