LO med lite glimmermist!

Här kommer en liten LO jag gjorde för ett tag sen. Har gått lös på glimmermist så klart!

Alla blommorna var vita (förutom de gula hydrangeorna) innan jag började och även papperet har fått sig lite färg. Jag har använt en schablon längst upp i vänstra hörnet från Tattered Angels och Tim Holtz "metallschabloner" för att spraya in namnet med.
Mönsterpapper: Pink Paislee
Dekorationer: Chipboard från Tattered Angels (med glimmermist på så klart!) Knappar - Chatterbox, Spets - Prima, Tickets- Tim Holtz.

Mera akvarell.....

Har målat lite mer......här är 2 varianter av den ursöta stämpeln från Penny Black! (Tack Zarah - hade hjärnsläpp!)

Lite akvarell............

Hittade en liten låda med avkvareller i min pysselväska som jag tänkte ge ett försök igen med. Jag har mest bara målat med akvarell på tub då jag inte använd promarker o MCP så nu skulle här stänkas med massor av vatten!

Stämpeln är från Inkido, överst stämplat på tjockt akvarellpapper och nedan färglagt. Lite ringrostig var jag nog!


(Jag tyckte det var riktigt roligt så det har blivit mer färglagt!!!!)

Tips på väggdekoration!

 Jag har här först målat träbokstäver i lite olika färger, sedan har jag klätt in dem med mönsterpapper. Visst blev det lite roligt! Bokstäverna oryder som ni förstår victors rum! (ursäkta dålig fotografering och redigering av bilder - det är mitt i natten och jag borde sova!)

Bröllop och dop!

Fick en beställning på ett bröllops- och dopkort som skulle gå i rött, svart och vitt.
Så här blev resultatet:


Vill passa på att tacka Lena för den underbara bröllopsstämpeln! Utan dig hade jag nog aldrig fått till något kort! Skickar många kramar! 


Mönsterpapper: Maja Design
Stämplar: Whippersnapper design - dop, och just nu kommer jag inte ihåg vad bröllopsstämpeln heter!!! Blommorna är stämplade med "Grunge Collection" från Stempelglede och sedan utstansade med retro-punch.
Färgläggning: Promarker och MCP-teknik.
Övrigt: Distress dynor, chalks, pärlrihinestones i brudbuketten. Chipboard från Tattered Angels.

Du har väl inte missat den sista marstävlingen i vårat forum?!

Läckert födelsedagskort!

Här är ett kort som jag fick när jag fyllde år i februari........ min kamera har varit på vift varför jag inte kunnat visat det förren nu! Övriga ägare i Brunkullan Scrap & Card överraskade mig med en påse fylld med gotta och detta läckra kort som Carin gjort! Tusen tack!RSS 2.0