Rimstuga!


Kika in på forumet där är det rimstuga den 17:e december!


Jag har pysslat lite ljus!

Här är några ljus som jag "knåpat" i hop. En perfekt julklapp eller "gå bort" present. villd u göra det lite extra så linda lite cellofan runt och fäst en tag på eller sätt ljuset i en form fylld med småstenar. Det blir himla fint!

Svart ljus: Mönsterpapper - Rouge de Garange, har stämplat med stämpel från Stempelgled som jag sedan embossat. Stora röda blomman är från Youdo - röda, har sprayat glimmer mist på, småblommor utstansat från retro-punch mini.

Vit/rutiga ljuset: Mönsterpapper - 3dnypapir, bazzill white, blommor essential som var ljuslila - har även här sprayat med röd glimmermist. Alfabet - Snowdays (syns knappt men det står God Jul), 3D-lack, spets och ett metall löv.

Svart och vitt ljus: Svart bazzillpapper, urklippt bild från journalinghäfte från Crafty Secrets. Pearls, Nycklarna är chipboard från Maya Road som är sprayade med röd och grön glimmermist. Har sedan använt ett kraftigare embossingpulver så det ser nästan ut som droppar på det. (Min nya favorit - glimmer mist och embossing)

OBS! Tänk på att göra dekorationerna så de lätt går att ta av ifall du ska elda på ljuset. Jag brukar stansa ut hål och ex fästa med ett snöre eller floss på baksidan.

3:e adventDu hittar butiken här.

Du har väl inte missat.....


Mönsterpapper

För ett tag sedan så hade jag en tävling på vårat forum där man skulle ha minst 5 mönsterpapper med. Jag blev inspirerad och lyckades faktiskt få med 5 st jag också!!! Ville även försöka hitta på lite nytt med lite mer glada färger än jag normalt "jobbar" med. Här är resultatet:


Mönsterpapper: Pink Paisle, Graphic45, Paper Trunk  (ur olika kollektioner.)
Övrigt: Floss, 3-D lack, stickles, silverring, spets och thickers.

Kortet på Victor är tagit på väg hem från vår semester i Trondheim nu i somras. Gillar fägererna på kortet!

RSS 2.0