Jag har pysslat lite ljus!

Här är några ljus som jag "knåpat" i hop. En perfekt julklapp eller "gå bort" present. villd u göra det lite extra så linda lite cellofan runt och fäst en tag på eller sätt ljuset i en form fylld med småstenar. Det blir himla fint!

Svart ljus: Mönsterpapper - Rouge de Garange, har stämplat med stämpel från Stempelgled som jag sedan embossat. Stora röda blomman är från Youdo - röda, har sprayat glimmer mist på, småblommor utstansat från retro-punch mini.

Vit/rutiga ljuset: Mönsterpapper - 3dnypapir, bazzill white, blommor essential som var ljuslila - har även här sprayat med röd glimmermist. Alfabet - Snowdays (syns knappt men det står God Jul), 3D-lack, spets och ett metall löv.

Svart och vitt ljus: Svart bazzillpapper, urklippt bild från journalinghäfte från Crafty Secrets. Pearls, Nycklarna är chipboard från Maya Road som är sprayade med röd och grön glimmermist. Har sedan använt ett kraftigare embossingpulver så det ser nästan ut som droppar på det. (Min nya favorit - glimmer mist och embossing)

OBS! Tänk på att göra dekorationerna så de lätt går att ta av ifall du ska elda på ljuset. Jag brukar stansa ut hål och ex fästa med ett snöre eller floss på baksidan.

Kommentarer
Postat av: Evelina

Gôrsnygga ljus Sara!

2008-12-22 @ 12:28:50
URL: http://wih.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0