Runt kort

Sitter för närvarande och gör en julkalender som måste vara klar till helgen. I brist på lite dagsljus så får jag ladda upp ett kort som jag inte laddat upp förut som var sååååå roligt att göra. Det var till en tävling där det skulle skapas något av ett tävlingskitt. Vi fick inte använda något annat än materialet vilket jag inte heller gjorde. Sedan slog jag två flugor i en smäll och deltog i en tävling med samma bidrag (hade JAG tänkt i varje fall) fast då var regeln att skapa ett annorlunda kort. Kortet går att snurra upp och det är en insida och en baksida. Hade tydligen inte fotat dem så framsidan får duga. Tilläggas kan göras att jag inte van men jag var god två:a enligt tävlingledningen med tävlingskittet.
 Jag har stämplat västen på ett mönsterpapper och lagt på 3-D lack på både killen,lastbilen och bokstäverna vilket inte syns på bilden. Kortet torde vara en hyllning till min son som är alldeles galen i bilar!!!!

Tack Ulrika!

Här är ett litet tackkort som jag gjort till Ulrika som var så fantastisk inför LC-mässan som vi hade planerat att fara på. Nu blev det tyvärr inte så men ville då skicka en liten hälsning till henne med något roligt i.......vad det var vet bara hon.....tack en än gång Ulrika!

Julkort nr 2Ytterligare ett julkort som var till en av utmaningarna på vårat forum. Har klätt Thickers med Crackelpaint men det flagnade lite så de ska jag byta ut..... Har användt glimmer mist på spetsen.

"Vinpava"Här får du ett tips om du ska gå på fest.....

En liten LO

Här har jag gjort en liten LO utifrån en skiss i en tidning....alltid roligt att jobba utifrån skisser!Lite pyssel till vårat forum!

Tänkte att jag skulle vara med på en av medlemmarnas tävlingar på vårat forum. En skiss av Tettiz som jag tolkat......Här har jag använt de underbara papperen från 3dnypapir samt stämplar från bla Stempelglede. Ängeln är ju bara såååå fin!!!!

Natti!

RSS 2.0