Varma lyckönskningar!

Här kommer ett litet kort jag påtat ihop i kväll. Ska på bröllop i helgen - jag tror inte brudparet kikar in här så det är nog lugnt att ladda upp. Det tog mycket möda och kraft att få till men nu är det äntligen klart, och i härliga höstfärger också!
Mönsterpapper: Pink Paislee
Blommor: Youdo vita blommor som jag chalkat , coppar brads från MM och fjärilarna är clearstamps från Pink Paislee de också.

På G....

Har varit lite dålig att uppdatera här men det ska nog bli lite bättring med det. Dygnets alla timmar räcker inte alltid till men nu när hösten börjar närma sig så kommer det nog att bli lite lugnare?!?! Om inte annat så kommer pysselsuget att stegra sig tills man bara MÅSTE pyssla!

Jag har dock pysslat lite - de ligger fotade i min kamera så det tar längre än normalt för mig att ladda upp dem. Ska även iväg på bröllop till helgen så då måste jag ju göra ett kort! Funderar och funderar vad jag ska hitta på! På fredag åker vi så på torsdag kväll måste jag vara klar! HJÄLP! I värsta fall får jag fara och köpa ett?  Absolut INTE - då ska jag vara himla dålig om jag inte ska få till ett kort! hii,hi

Nä nu är det dags för John Blund - en hård dag i morgon så det är bäst att få några timmars sömn.

Natti!


HÖSTTÄVLING


Nu kör vi igång vår stora HÖSTTÄVLING - Priser för 6000 kr att vinna!!!!
Mer information hittar du på vårat forum

Hoppas att ni vill vara med och låta er och oss bli inspirerade!

RSS 2.0