60-åring

Ja här kommer 60 års kortet som jag utlovat. Synd vi missade kalaset!


60-åring

Semester

Har gjort ytterligare ett beställningskort till en 60 åring som ska ha kalas på söndag. Kan därför inte publicera det ännu. Ska även fara på en liten semester-tripp till glada Huddik så jag kommer nog inte hinna uppdatera bloggen förren efter helgen! Får se om jag får till några roliga semesterbilder också att lägga ut! Kanske hinner jag pyssla lite till innan vi åker?! Får se vad guben säger om det - vi måste ju packa också!

Ha en trevlig sommar!

12 kg aborre!

Fick en beställning på ett födelsedagskort till en kille som fyller 12 år. Han gillar och fiska så då tog jag och ritade en liten firre - det ska föreställa en aborre. Hade gärna gjort en öring - men det var lättare med aborren!
Så här blev i alla fall resultatet:
12 kg

Nya kort!

Här kommer ett par nya kort som jag gjort. Svamparna är svampfamiljen som jag klippt ur och "gömt" bakom blomsterlådan. Lite fiffigt tycker jag.

Kille på låda

Kille på låda

Svampar

Svampar

Svampfamilj


Här kommer tre nya kort!!! Har fått tag på svampfamiljen!!!


Svampfamilj

Grattis-kanna

Grattis-kanna

Sommarhälsning

Sommarhälsning

Typiskt - bilden blir inte bra i min scanner - ska snart investera i en ny!

Tjohej!

Blev väckt 05.30 i morse av en glad liten prick. Är en aning trött och seg nu men jag tänkte ändå att jag skulle surfa runt lite och göra ett litet inlägg.

Var till Lotta i går kväll och hämtade mina underbara stämplar från hänglar & stänglar som hon inhandlat på mässan förra helgen. Jag sa till henne att jag kunde ju tänka mig ett par st eller så. Jag ville gärna ha flickan med vattenkannan och ett par till så var jag helt nöjd. Hon fick fria händer med andra ord.................. hm...... det var helt rätt gjort av mig! Jag tror att hon kom hem med ca 15-20 st. Ja man får då säga vad man vill, men jag hade då min lilla "mässa" i går kväll när jag fick se mina stämplar och sedan alla grejor hon inhandlat. Tusen gånger tack Lotta!!!! Nästa gång ska jag skicka med kreditkortet?!?!?!

I övrigt så har det varit dåligt med kortmakeriet på sistone - har lagt ut ett par kottar som jag gjorde för ett tag sen och nu börjar det klia i fingrarna. Var på C-Ohlson idag och köpte papepr och lite annat smått och gått. Får se om det blir lite tid över i kväll så kanske jag ska försöka göra något nytt för en gång skull. Har dock så många nya stämplar nu så jag vet inte vart jag ska börja. Härligt dilemma! 

I morgon ska jag och guben ut helt själva - mor o far ska sitta barnvakt. Ska bli härligt att gå ut och äta och må lite gått!

blåkottar

blåkottar

Ja här kommer några nya kottar - ett rött och ett blått kort, lite dålig skärpa men so what?

rödakottar

rödakottar

RSS 2.0