Skisstävling!

Ni har väl inte missat att Mahlin kör en skisstävling på vår blogg! Tävlingen pågår fram till den 27 februari kl. 20.00


Givetvis så har även jag gjort ett litet bidrag - kunde inte motstå den härliga skissen. (Allt utom tävlan förstås)

         

Mönsterpapper: Graphic 45 och Papertrunk
Dekorationer: TimHoltz - clips, Tattered Angels - chipboard samt doodeling mall - Spets, band, bling-pearl.
Stämpel Crafty Secrets. 

Weekend i Vilhelmina

Här kommer lite semesterbilder från när vi besökte min mormor i Vilhelmina. Vi hade hyrt en jätteläcker stuga med tre våningar alldeles vid sjön. En camping med otroligt trevliga ägare och jättemysiga stugor, nämligen Kålgårdens camping & stugby. Ska du "uppöver" så är det absolut stället att bo på!Här är jag och Victor utanför ingången till "plan 1" som bestå av ett kök och badrum. Tilläggas bör att vädret var -20 C och det blåste ganska friska vindar och med snö i luften.......................................................................det blev därför endast lite pulkåkning utanför stugan!Kliver du ut från "nedre plan" av stugan så kommer du ut på denna veranda som är alldeles vid strandkanten.  Härligt en varm sommardag elelr solig vårdag - inte i 20 graders kyla!

Som tur är så finns det en härlig kamin alldeles innanför dörren!
Kan bara säga att vi hade en riktigt mysig helg!

Ett alla hjärtans dag kort med glimmer mist!

Här har jag färglagt de underbara "Snuggles" stämplarna med MCP-teknik.  Sedan har jag gått loss med glimmer mist på blommorna
Här har jag försökt visa blommorna lite mer i detalj. Visst syns de att de glittrar lite???? Jag har använt mig av glimmer misten"glacier" från Tattered Rose, så läcker!
P.s Nu har det kommit massor med nya läckra färger och lite annat roligt från Tattered Angels till butiken 
(De laddas upp inom kort) Nä nu måste jag sätta mig och testa mina nya färger!!!!!

Overlays

Här är ett av mina första försök att använda overlays, har inte riktigt förstått vitsen med dem förut men jag har börjat fatta tycke!. Tänkte jag skulle göra en väldigt enkel LO utan en massa mönstrat papper och dekorationer. Är inte helt nöjd men so what!?!
lite närmare................RSS 2.0