Morkarla

Ja nu har Lotta och jag äntligen varit iväg på en alldeles egen pysselträff!! Vi var då tvungen att åka ända ner till Morkarla som ligger ca 8 mil söder om Gävle. Sagt och gjort så packade vi bilen full och körde ner i fredags. Träffen började på lördag redan kl. 09.00 så vi ville åka en dag i förväg för att vara på plats när det började! Vi var ca 35 deltagare och Hänglar & Stänglar var bla där så nog blev det lite shopping också!!!

Vi träffade supertrevliga" Tussan "och " Fröken Hamster " som ordnade träffen och som de hade ordnat sen! Massor med roliga tävlingar, kanongod mat, fika, massor med priser och sen var de så snälla att vi fick sova där även på fredagen. TUSEN TACK TJEJER!

Nu till pysslandet! Vi fick ett tävlingskit och sen fanns det flera tävlingar som man kunde delta i. Vi hade sedan på oss mellan kl. 09.00 och 21.00 att skapa en massa bidrag till tävlingarna. Strax innan lunch annonserades det ut en extra tävling för de som ville - och det vill ju jag! Man skulle då skapa nånting på endast 40 minuter och här blev mitt bidrag.......i all hast.snabbp

Sen så har jag gjort några saker till ett kort och en LO som jag tävlade med men de har jag inte fotat än. (Går inget bra att skanna) så det kommer så snart jag gjort det.

Men jag tänkte lägga ut lite annat som jag gjorde under träfen. Bla ett kort med en kille från de nya stämplarna från Hänglar & Stänglar som släpptes under Morkarla träffen. Såååååååå underbara! Här kommer det:


grönt

Papper: Rouge de Garance
Stämpel: Hänglar & Stänglar så klart, Gel-a-Tins.
Övrigt: Promarkers, västen är urklippt från ett papper, chalks, brads Bo Bunny, organza band, 3-D lack, Sakura vit.


och baksidan..............................


kille i grönt

Visst är stämpeln söt! Fast jag var inte sur när jag gjorde kortet...jag var GLAD eftersom jag fått pyssla en hel helg!!!

En liten spjuver

Nu sticker vi snart till Morkarla på träffen där.....Lotta och jag ska pyssla hela helgen!!!! Håller för fullt på att packa och kom på att jag glömt göra iordning foton att ta med mig. Få se om det hinns med i morgon. Tänkte att jag i alla fall skulle visa ett där Victor ser så söt ut.
victor


Återkommer efter helgen med en massa kort gjorda?!?!?

.

Äntligen ett nytt kort!

Har haft rena rama mörkret vad gäller korttillverkningen. Det här kortet gjorde jag för ett tag sen men har glömt att ladda upp det förut. Lägger ut det nu som en början på alla kort som ska komma?!?!?!  Har fått en massa beställningar så nu är det dags att kavla upp ärmarna och försöka få till något! Har äntligen införskaffat en reva och så passade jag på att köpa in lite nya alfabet och dies. Det var länge sen jag gjorde några större inköp så det kändes att det var dags. Har ägnat kvällen åt att montera alla dies....TRÅKIGT ......men det blir kul sen när jag kan använda dom!


Lila

På det här kortet så har jag använt MME papper, Promarkers - främst Blossom och QK-dies Flourish Die-set och sen några blad - Tack Lotta för lånet! Sist men inte minst lite blommor Press´n Petals och bruna brads. Har även använt 3-D lack på swirkarna och kortet blev helt enkelt LILA!!!! Har blivit mycket lila och rosa på sistone men nästa kort ska bli GRÖNT!

RSS 2.0