Pojke

En pojke i gröna toner. Gillar färgerna - tack Lotta!

Pojke

Pojke på boll

Här är ett av korten jag gjorde när Lotta och jag pysslade.

Pojke på boll

Student

Här kommer ett litet studentkort med den härliga stämpeln från Magnolia.

Student

Bröllopskort

Bröllopskort

Här kommer ett beställningskort som jag gjort. Det blev svårt att scanna kortet då detaljerna "sticker" ut en bra bit. Hoppas dock att de blev nöjd, de fick ju varandra !

Beställningskort

Hej hopp!

Nu har jag och Lotta suttit och pysslat nästan en hel söndag för att få ihop lite kort. Insåg då att jag har alldeles för lite grejer för att få till något bra. Sagt och gjort så beställda jag nya grejor på söndagskvällen. Väntar otåligt på att de ska komma!!! Har bland annat beställt en hel del nya papper och en skärmaskin!! Hur kan man vara utan skärmaskin - hopplöst att få korten rakt.

Ovan kommer ett litet kort som jag gjorde för ett tag sedan på ett litet brudpar som har gift sig nu i maj. Ska försöka återkomma med fler kort i morgon.

Hej hopp!

Har haft fullt upp med att göra kort så det ser ut som ett bombnedslag hemma. Skulle behöva ha ett extra rum för mina pysselgrejor, och nu har jag beställt mer!!! Tyckte det var dags att investera i en skärmaskin - då kanske inte varje kort tar en dag att göra?

Har gjort lite kort på beställning, ska försöka lägga ut några - har inte haft tid att fota av alla. Idag var jag och Victor och hälsade på Maja som är ca en och en halv månad yngre än Victor. Victor har förresten börjat krypa så han for runt där på golvet och provade alla leksaker som Maja har. Det var speciellt en elefant där som lät fint?!

Nä nu ska jag gå och pyssla lite och natta lille Victor.

RSS 2.0