Victor

Här kommer mitt andra försök till att göra en LO och valet föll givetvis på att göra något med min son. Ville göra det enkelt....., försökte faktiskt med mer dekorationer men det är svårt när man inte är så van!! Färgerna grönt, svart och vitt är något av mina favoriter så det fick det bli. Ville även passa på att använda det nya papperet från Prima - Paintables II - Sweethearts, så här är resultatet:


Victor


Cardstock: Svart - Raven
Mönsterpapper: Grönt - är baksidan på julpapperet - Peppermint Snowfall från Websters. Papperet med hjärtan är Paintables II - Sweethearts från Prima.
Övrigt: Chalks - Moss, Organzaband - lime och organza svart med kant. Alfabet - Diesel. Har även använt Crackle Accent på bosktäverna vilket inte syns på bilden. Promarker - Moss

Allt hittar du givetvis hos Brunkullan Scrap & Card !

/Sara, som är ute på okända marker?!?

Tilda med hjärta


Verkar ha fått nippran på vita och rosa kort. Synd bara att det är helt omöjligt att scanna ljusa kort med ett bra resultat. Det ser helknasigt ut....får väl sätta mig och göra lite mörkare kort?! Ville här göra ett enkelt kort med mycket rosa och det blev ju faktiskt så.....


Tilda med hjärta

Chalkat med rosa torrchalks runt kortet, målat Tilda med Rose Pink och cinnamon. Press´n Petals blommor,
QK - Snowdays, papper - Daisy D´s. Hjärtat har jag skurit ut själv.

Sverige Tilda

Tja här kommer ett kort som belv helt misslyckad i scannern! Cardstocken är ljus så jag fick lägga ett mörkare papper i bakgrunden och då blev kortet snett hela tiden. Efter att ha slitit mitt hår så lägger jag upp det som det är. Blev ändå nöjd med kortet som ser betydligt bättre ut "live".


Sverige Tilda


Stämpel: Sverige Tilda
Papper: Diamon Bling, MM Ava Stripes
Dekorationer: Knappar MME-Out & about No 2, stansat hjärtan och swirlar QK.
Färg: Promarker pennor - Cocao, Rose Pink, Blossom och china blue. Chalks runt kortet och på kinderna.

Grattis!

Här kommer ett litet försenat födelsedagskort....vi har varit där och uppvaktat samt käkat tårta men kortet hann jag aldrig med att göra förut så här kommer det. ...... I lila så klart då jag vet att personen i fråga gillar den färgen.


Grattis Annakarin!

Det var lite svårt att scanna det här kortet, dels för att det är en vit cardstock och sen är den bruna filtbradsen ganska tjock så skärpan blir lite dålig. kortet ser bättre ut i verkligheten och jag må säga att jag verkligen gillade "Ribbon Slidesen" från  Maya Road som man fäster banden i. Var lite skeptisk först men jag kommer absolut att använda det fler gånger.

P.s nu är det dags för ny mara här i Östersund. Kika in på brunkullan.blogg.se

Årets första beställningskort!

Här är årets första kort - ÄNTLIGEN! Fick en beställning på ett blått kort till en som fyllde 60 år så då var det bara att ta tjuren vid hornen och sätta igång. Känns att man inte pysslat på ett tag för det tog ett tag innan man kom i gång. Fick använda mitt nya Diesel alfabet och i morgon så tror jag att jag även får skuggorna till dom - HURRA!


I övrigt så är det ett gammalt papper, julstämpel från Hänglar&Stänglar  (det enda kortet jag gjort med den stämpeln då jag köpte den väldigt sent). Jag har färglagt med promarker och målat med lite vit skaura penna på motivet.  Håller på med ett nytt kort nu som jag ska försöka göra klart i morgon. I övrigt så sitter jag och laddar upp alla nyheter som kommer till butiken - så håll utkik!!!!


Årets första beställningskort!


Julen var härlig om man bortser från att hela familjen låg i magsjuka veckan före jul!?! Det blev inga kakor bakade här inte. Nä nu börjar ögonen gå i kors!

Natti


RSS 2.0