Egen butik!

Förlåt för att det varit så få inlägg och lite pyssel i min blogg men det har varit så mycket att stå i - SPÄNNANDE SAKER SKA NI VETA!

Jag och Lotta (Pyssellotta) kommer nämligen inom en nära framtid slå upp portarna till vår alldeles egna butik - både fysisk och på webben - inom kortmakeri och scrapbooking. Vi har denna helg besökt FORMEX-mässan i Älvsjö och där träffat och knutit värdefulla kontakter med några av Sveriges största leverantörer inom denna underbara hobby.

Formex

Redan nu kan vi börja ge Er lite förhandsinformation om vad ni kan vänta er av vår butik:
* Vi kan med glädje berätta att vi lyckats få ensamrätten till en helt ny stämpelkollektion skapad av en otroligt kreativ och duktig designer
* Vi har lyckats haffa en medlem till vårt designteam (och fler är på G!) som vi är så stolta över att få kalla "våran" - en fantastiskt duktig tjej som kommer att inspirera i massor! Vi söker förresten fler designmedlemmar så om du vill nominera någon kreativ person som du känner eller om du själv känner dig manad så är du/ni välkomna med en "ansökan" till oss på (OBS! tillfällig adress):

brunobrunko@gmail.com
* Vi kommer att kunna erbjuda ett mycket spännande sortiment inom papper, färg, dekorationer
* Vi letar hela tiden efter nya spännande produkter att ta in i vår butik - och vi tar gärna emot tips och önskemål om nya "måste-ha-saker" som ni vill se i vår shop redan nu - maila på adressen ovan.

Huvudet snurrar och magen pirrar - Lotta och jag är så fullproppade med massor av intryck från mässan i Stockholm och vi BARA längtar tills vi kan presentera alla nyheter för Er i vår shop!

Kram SaraKommentarer
Postat av: Annakarin

Kul och lycka till önskar jag båda två.Kram till Victor

2007-09-03 @ 21:02:40
Postat av: SusanneSj

Sååååå himla kul!!!!
Grattis grattis grattis och stort lycka till tjejer! Ska bli jättespännande att se vad ni kommer att erbjuda, så nyfiken : D
Många kramar Susanne

2007-09-04 @ 10:23:30
URL: http://susannesj.blogg.se/
Postat av: Pysselrutan

Varma lyckönskningar till dig & Lotta.
Snacka om att jag blev glatt överaskad.
Detta kommer ni att klara alldeles utmärkt.

2007-09-04 @ 16:56:22
URL: http://www.pysselrutan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0